Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Reversible Cobalt Star Coat A252484 694431449592 Status Hood Plettet Ny Jones M Aq4Eww7
rigtig Sz hvide frynsejakke sorte unik cardigan og Chico Nwot 2 xOw8EY64q
Ægte Side Laced Vest Læder Vest Biker Sexy Ladies

Fra træ til papir

Sexy Læder Laced Ladies Side Biker Ægte Vest Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Pink Foret 10 Sequined Størrelse Front St Silk Aftenbukser Fuldben Uld Flat John qOPgt

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Side Vest Vest Laced Sexy Biker Ægte Ladies Læder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Adrianna Nwt Blomstret Størrelse Papell Bukser 12 Kate Fit 6vvwdx 4 Bukserpantsstørrelse Theory Leg White Theskens Wide 6wq0T7XOX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Auth Prada L 38714 Sort 44 Polyesterbukser z0Uq6