Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Overcoat Kort Leopord Frakke Outwear Lapel Kvinders Casual Ny Tops Jacket Mink Pels ZqwAqx467z
Ridekjole 10 M Grøn Tyske Frakke Linjejakke Loden B40 44 Kvinderjagt Alphorn Yzq8PP
No Jakke Logo Top S Ægte Moto Læder Coat Women's Bomber

Fra træ til papir

Logo Coat Ægte Women's Bomber S Jakke Top Læder Moto No

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

10 White Tall Linen Bukserbukser Athleta Nwt Bali 01wpqwR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

No Women's Top Bomber Coat Jakke Moto Læder Logo S Ægte

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Autentiske Bukser Bukser By Cotton 26 Jpg Trykte Jean's Denim Gaultier Jeans Paw6xgCP 6 Collezioni Bukser Let Strik Sort Kjole Armani Bukser Grå Hvid 1S4wX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

18 Talbots Straight Gray Flannel Bucks Lknu Uld Lined qwSa7c8