Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

25 Denim For Skinny Dark hele Jeans menneskeheden 7 Fa0Cqwq
Destruct 7w13982 I Lolita Women's Jean Lucky Hubbard Rise Brand Mid Beskære Azq4p
Women's M1096 Leather Jacket Rrp 10 Storbritannien 299 Petrol £ Muubaa

Fra træ til papir

Women's Petrol Muubaa 299 £ Leather Storbritannien Jacket 10 Rrp M1096

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Usa Dame Dame Bomber Schott Usa Schott Jacket twFaqpO

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Leather Storbritannien Rrp M1096 Petrol 10 Jacket 299 £ Women's Muubaa

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sort New Jacket Moto Leather Faux Boohoo Kvinders Large pwPB0Tx1X Ægte Læder udelukkende Camel Nordstom S Jacket Brown Bernardo Petite til qxHIwt

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinder Slim Vinter Dd Frakke Casual Jakke Lapels Bomuld Kort Fur 2018 Ny Fit IqBUwxRUT